Хвалені загони Кадирова тікають піджавши хвіст: куди наближаються українські війська

Українські війська змусили тікати кадирівців, які мали б охороняти Курську область РФ

Українські війська наблизилися до міста Суджа, що в Курській області РФ. В районі тривають інтенсивні бої. За повідомленням російського проекту "ВЧК-ОГПУ", який посилається на власні джерела, українська армія вже на підступах до Суджі. Позиції мали захищати "кадирівці", але щось пішло не так.

"Хвалений "Ахмат" ретувався. Жителі Суджі намагаються виїхати до Курська. Курська область під інтенсивним обстрілом", - пише проект.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після масованого обстрілу селища Суджа на Курщині росіяни почали скаржитися на спроби прориву українською армією державного кордону. На відміну від минулих рейдів, які влаштовували російські добровольці, першими про події повідомила путінська влада. Мовляв, йдуть бої за декількома напрямками і "неспокійно" вже і в Білгородській області, але згодом російська влада поспішила заявити, що російським військам вдалося вибити "українські ДРГ" і російські військові повністю контролюють ситуацію. Ось тільки в російських пабліках пишуть інше та панують інші настрої.

При цьому Федеральна служба безпеки РФ заявила, що вранці 6 серпня ЗСУ здійснили "озброєну провокацію" на ділянці кордону в Курській області. Російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на заяву ФСБ заявили, що вранці українські військові обстріляли нібито прикордоння Курської області.

Окрім того, після повідомлень про обстріл кількох будинків, росіяни почали критикувати ООН та інші організації через нібито напад України. Буцімто, там ніяк не реагують "на терор". Також дісталося і Міноборони РФ, яке звинуватили в тому, що воно продало честь і совість.