Колишній ватажок "ДНР" спрогнозував розпад РФ, розповівши, яка доля чекає на Путіна

Терорист вважає, що такий сценарій більш ніж реальний зараз

Терорист та колишній ватажок "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін вважає, що механізм розпаду Росії в тих межах, що країна займає сьогодні, вже запущено. Він також упевнений, що на російського президента Володимира Путіна чекає доля Муаммара Каддафі. Як передає портал "Коментарі", про це Стрєлков заявив в одному зі своїх відео, присвяченому війні в Україні.

Гіркін заявив, що неправильно відпускати з країни зірок шоу-бізнесу, які публічно висловлюють свою антивоєнну позицію та критикують рішення влади. Як приклад, Гіркін назвав Івана Урганта, якому ФСБ дозволила виїхати з країни.

За словами бойовика, Ургант повернувся до Росії, безперешкодно продав своє майно, забрав гроші і його ніхто навіть не спробував заарештувати. ФСБ та МВС не діють.

Ігор Гіркін вважає, що, якщо спецслужби й надалі так поводитимуться, то Путін закінчить у кращому разі, як Мілошевич, а в гіршому, як Каддафі. Спецслужбист вважає, що перетворення Росії на Лівію, де всі воюють проти всіх, більш ніж можливе. Причому з частковою іноземною окупацією, що призведе до повного розпаду країни, без перспектив відновлення.

Також, за словами Гіркіна, найбільший ворог Росії – це холод. Він може принести стільки бід та жертв, скільки не принесла жодна війна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ватажок бойовиків "ДНР" Пушилін нарешті визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратися.