Колишня невістка українського президента, яка живе в Москві, лицемірно відреагувала на обстріл України (ФОТО)

Ліза Ющенко показала свою реакцію на масований обстріл України.

Колишня невістка Віктора Ющенка, Ліза Ющенко, яка проживає в Росії і не висловила свою позицію з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, відреагувала на жахливий обстріл України 8 липня.

Російські окупанти цинічно обстріляли дитячу лікарню "Охматдит" у Києві, де лікуються діти з усієї України від важких хвороб. Можливо, саме на цю трагедію відреагувала Ющенко.

На своїй сторінці в соціальних мережах вона опублікувала розбите серце на чорному тлі, але більше не написала нічого.

Цинізм цієї публікації викликає подив, адже Ющенко, відома своїми тусовками у Москві, часто демонструє свої розкішні вбрання вартістю в десятки тисяч доларів, тоді як у її рідній країні гинуть невинні люди від рук російських убивць.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що колишня невістка українського президента відпочила на світській вечірці в Москві. Колишня дружина третього президента України Віктора Ющенка Ліза Ющенко організовує своє краще життя в РФ. Про долю своєї країни вона не турбується, їй видно було простіше так поступити - припинити родинний зв'язок з сестрою, українською телеведучою і громадською активісткою Машею Єфросиніною, аніж відкрито обумовити свою позицію стосовно вторгнення.

Зараз родину Лізі замінили російські світські левиці. В своєму блозі колишня невістка Ющенка часто оприлюднює фото з закордонних вечірок з так званими вершками суспільства. Часто відвідує Ліза і різні заходи в російській столиці. Недавно у власному блозі вона оприлюднила фото з відомої арт-виставки в Москві. Там колишня українка з двома подругами позують на фоні творів мистецтва.