Головна Новини Світ Росія Кремль офіційно відповів на звинувачення в отруєнні Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль офіційно відповів на звинувачення в отруєнні Навального

Прес-секретар Володимира Путіна назвав "порожнім шумом" звинувачення проти російської влади в замаху на головного опозиціонера

25 серпня 2020, 13:35 comments1049
Поділіться публікацією:

Офіційна Москва не бачить причин для порушення кримінальної справи за фактом отруєння лідера опозиційних сил Росії Олексія Навального, який п'яту добу перебуває в комі після отруєння речовиною із серії отрут "Новачок". Про це повідомляє агентство "РБК-Україна", посилаючись на ТАСС.

Кремль офіційно відповів на звинувачення в отруєнні Навального

Так, за словами прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова, кримінальне провадження буде порушено Генеральною прокуратурою після точного визначення отрути і її хімічної складової.

"Зниження рівня холінестерази у Навального було встановлено медиками в Омську в перші години, а в заяві німецької клініки немає нічого нового", — зазначив представник Путіна.

Що стосується наявних звинувачень влади Росії, які нібито організували замах на опозиційного політика, то Пєсков назвав їх "порожнім шумом".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олексій Навальний був евакуйований в коматозному стані в лікарню Німеччини, де лікарню цілодобово охороняють спецпідрозділи німецьких силовиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини