Кремлівський диктатор проговорився та назвав, за що веде боротьбу Росія

У Росії відбулася разюча трансформація від «взяти Київ за три дні» до того, щоб самим вижити. Так, кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що зараз РФ веде боротьбу за право визначати свою долю

У терористичній Росії відбулася трансформація від захоплених вигуків про те, що всіх цілей "спеціальної військової операції" буде досягнуто, Київ "буде взято за три дні" і до того, як самим вижити у своїй загарбницькій війні.

Так, кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія зараз переживає "непрості часи".

"Сьогодні ми відстоюємо правду, справедливість, суверенітет Росії та право нашого народу самому визначати свою долю",
- заявив кремлівський диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія справді переживає непрості часи. Вона не очікувала, що зіткнеться із труднощами в Україні. Зараз Росія зазнає величезних втрат у живій силі. Збройні сили України утилізують російські військові пачки.

Крім того, відомо, що у терористичній Росії вирішили засекретити дані про виробництво палива. Очевидно, що удари по ворожих НПЗ досягають успіхів, і в Росії хочуть приховати цю інформацію . Так, Росія засекретила статистику виробництва бензину після ударів українських дронів по її найбільших нафтопереробних заводах, що спричинило значне падіння виробництва. Порівняно з кінцем минулого року, НПЗ скоротили виробництво дизельного палива майже на 200 тисяч тонн на тиждень. Зокрема, 28 травня міністерство енергетики РФ оголосило про припинення надання Росстату щотижневих даних про виробництво автобензину та дизельного палива, аргументуючи це "складною геополітичною ситуацією". Тобто прогнози, що в РФ вже восени буде погано з енергетикою, починають виправдовуватися з випередженням графіка .