17-річна онука російського клоуна перетворюється на пластиковий манекен (ФОТО)

Олександр Масляков воліє ігнорувати той факт, що його неповнолітня спадкоємиця перетворюється на пластиковий манекен

Таїса Маслякова - ода онучка ведучого КВК і переконаного путініста Олександра Маслякова. У серпні їй виповниться тільки 18 років.

Таїсія звиклась бути в центрі уваги, бо вже з трьох років її водили по різних шоу: спочатку як солістку дитячого колективу Непосиди, пізніше, як ведучу дитячого КВК. Але тепер сценічна кар'єри Маслякової-наймолодшої зараз притихла. Все одно вона все ж лишається, як гаряча тема для обговорень в Мережі.

Російські ЗМІ та підписники в соціальній мережі розкритикували зовнішність росіянки. Тая виглядає набагато старшою за свій юний вік, проте тут не винні особливості генетики.

Як стверджують, онучка Маслякова давно і серйозно змінює свою зовнішність - її підозрюють у філерах у губах, вилицях і підборідді, пластиці грудей і "лисячих оченятах" - модній зараз блефаропластиці, там зовнішні куточки очей піднімають для того, щоб створити більш виразний погляд.

Сама Тая Маслякова, ані її відомі родичі зміни в зовнішності дівчини не коментують.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у російської телеведучої через ботокс потекло око. Телеведуча Анфіса Чехова вихваляється, що її фігура – це результат її постійної роботи над собою. При цьому, 46-річна Чехова відверто розповідає і не приховує того, що регулярно ходить до косметолога і приймає уколи краси, щоб підтримувати тонус шкіри на своєму обличчі.

Але остання з таких процедур стала причиною плачевного наслідку в житті артистки. На останніх фотографіях Анфіса знімається в окулярах чи позує з одним прикритим оком. Недавно в своєму блозі в Instagram вона розповіла, що з нею сталось. Як виявилось, це не просто новий елемент в її образі, а вимушений захід. На черговому сеансі в косметолога вона захотіла поправити асиметрію брів, використовуючи ті ж уколи ботоксу. Брови вона порівняла, проте одне око візуально опустилось, а повіка тепер повністю не відкривається.