Лавров істерично відреагував на нібито бажання України створити ядерну бомбу

Лавров упевнений, що нібито Україна ніколи не зможе відновити свій ядерний потенціал.

Міністр закордонних справ країни-агресора Росії Сергій Лавров прокоментував план перемоги Володимира Зеленського. Так, він заявив, що в цьому документі нібито закладено його бажання використати прагнення Заходу до завдання стратегічного удару по Росії.

"Ну і ось бачите, "план перемоги", у ньому закладено суть того, чого хоче Зеленський. Він хоче перемогти. Він хоче зіграти на тому, що Захід погрожує досі завдати Росії стратегічної поразки на полі бою. Ось різниця у підходах", - сказав глава МЗС РФ.

Окрім цього, Лавров стверджує, що президент Зеленський сподівається отримати озброєння через свій план перемоги. Втім, на його думку, нібито Захід усвідомив, що це неприйнятна стратегія, яка може призвести до серйозних втрат та труднощів.

Лавров також додав, що у "плані перемоги" українського президента закладено спробу маніпулювати бажаннями Заходу на шкоду Росії.

Крім того, Лавров прокоментував інформацію, що Україна нібито може відновити свій ядерний потенціал.

"Божевільні. І нічого з цього, звичайно ж, не вийде - ніколи і за жодних обставин", - заявив Лавров.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент України Володимир Зеленський повідомив про деталі розмови з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. За його словами, Україна обирає НАТО, однак у разі блокування руху до Альянсу українським захистом стане власна ядерна зброя. У цьому контексті Зеленський згадав також "Будапештський меморандум", згідно з яким Україна віддала свою ядерну зброю в обмін на гарантії безпеки.

Також "Коментарі" розповідали , що видання Bild повідомило про те, що Україна нібито може протягом кількох тижнів виготовити ядерну бомбу, оскільки має для цього необхідні знання та технології. Однак, президент Володимир Зеленський спростував інформацію про те, що Україна готується відновити ядерний потенціал.