Медведєв назвав дві речі, які допоможуть РФ перемогти у війні

Медведєв вважає, що перемогти у війні та повернутися до нормального життя РФ допоможе віра в Бога

Заступник глав Радбезу терористичної Росії Дмитро Медведєв заявив, що Росії допоможуть "перемогти" у війні та повернутися до нормального життя віра в Бога та любов.

"Я впевнений, що ми зможемо перемогти, повернутися до мирного життя, зберігаючи віру та любов до нашої Вітчизни. Саме в годину труднощів, стикаючись з тими проблемами, з якими зіткнулася наша Вітчизна, нам усім дійсно потрібна глибока віра", — заявив Медведєв.

За його словами, віра — це особисте, і виміряти її глибину неможливо, проте зазначив, що її наявність допомагає долати труднощі, яких нині "дуже дуже багато".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що РФ не може перемогти Україну і навіть вийти на кордони Донецької області, хоч і закидає позиції Сил оборони своїми військовими. При цьому є думка, що РФ уже визначилася з тим, як вона знищить Україну, і тут йдеться не про військовий шлях. Зокрема, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що РФ у рамках мирних домовленостей не має наміру обмінюватися захопленими територіями, оскільки для неї це не головне. Лавров заявив, що Кремль хоче досягти рівних прав для російськомовних громадян в Україні, і щоб їм надали особливі права.

Експерти вважають, що РФ хоче зачистити мовний та історичний суверенітет, тоді державний суверенітет через виборчі квоти для "російськомовних захисників". А тоді територія просто впаде перестиглим плодом назад у "підчерев'я Москви". І ось цей момент буде найскладнішим у переговорах - встояти перед цілком "гуманітарними" і "цивілізованими" вимогами і переконати союзників, що там не пахне ні цивілізацією, ні гуманітарністю .