Медведєв по-хамськи прокоментував вбивство російського пілота Кузьмінова

Колишній президент РФ вважає, що російського льотчика Кузьмінова "справедливо" вбили

Колишній російський президент, заступник секретаря Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що російський пілот Максим Кузьмінов, який у 2023 році на гелікоптері ЗС РФ здався українським Силам оборони, заслужив насильницьку смерть.

Як відомо, Максима Кузьмінова знайшли розстріляним в іспанському містечку Ла-Вільяхойоса. Кузьмінов був застрелений 12 пострілами, після чого вбивця переїхав його тіло автомобілем.

"Собаці - собача смерть!" - сказав Дмитро Медведєв в інтерв'ю російським медіа.

При цьому політик не став відповідати на уточнюючі запитання по темі вбивства Кузьмінова, додавши лише, що "сказав усе, що хотів".

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що у Головному управлінні розвідки МОУ підтвердили загибель 28-річного російського пілота Максима Кузьмінова, який викрав у Збройних сил РФ вертоліт Мі-8 та перегнав його до України. "Можемо підтвердити факт смерті", — заявив представник ГУР Андрій Юсов. Перед тим іспанські медіа повідомляли про те, що в містечку Ла-Вільяхойоса в Аліканте знайдено тіло розстріляної особи, яка, ймовірно, є російським льотчиком.

Крім того, портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України насправді зазнали великих втрат під час відступу з Авдіївки, оскільки він був погано спланований, повідомило The Washington Post з посиланням на українських військових. Видання стверджує, що відступ з Авдіївки був хаотичним та погано спланованим. Українські військові начебто повідомили виданню, що попри заявлені цілі командування – зберегти життя особового складу, вони не змогли безпечно відвести з міста свої війська.