Медведєв видав нову шалену заяву про Україну та ворогів Росії

Медведєв знову погрожує Заходу зброєю

Колишній російський президент, а тепер заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв в черговий раз виділився новою заявою про Україну та поскаржився наскільки Росії складно, адже в неї вороги з усіх сторін. Про це він написав, 11 грудня, у своєму телеграм-каналі.

"Псевдоукраїнські шалені шавки з російськими прізвищами, захлинаючись своєю токсичною слиною, заявляють, що їхній ворог розташований у межах Росії, із Заходу до Владивостока. Сказ не лікується. Нам набагато складніше – наш ворог окопався не лише у Київській губернії нашої рідної Малоросії. Він у Європі, Північній Америці, Японії, Австралії, Новій Зеландії і в низці інших місць, що присягнули сучасним нацистам", - написав "запасний президент РФ".

Окрім цього, вже традиційно почав погрожувати, заявивши, що саме через це, Росія продовжую нарощувати найпотужніші засоби ураження, зокрема, ті, що ґрунтуються на нових принципах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в окупованому Криму росіяни розмістили 10 військових аеродромів. Про це йдеться в тексті журналістів "Радіо Свобода", які проаналізували супутникові знімки російських військових обʼєктів у Криму, пишуть "Коментарі". На кожному з таких аеродромів є склади з боєприпасами та паливом. Якщо вдарити по них, то ефект від вибухів буде ще більшим. Аеродром у Джанкої - один із найважливіших для росії під час повномасштабного вторгнення. Він є основним летовищем для російських бойових літаків, які воюють на південному фронті. На цьому аеродромі розташовані щонайменше три склади з боєприпасами, понад 50 гелікоптерів і безліч облаштованих місць для розміщення зенітно-ракетних комплексів. Також аеродром часто приймає винищувачі Су-25.