Медведєв звихнувся і накинувся на дипломатів сусідньої країни: закликав бити їх "у рило"

Також Медведєв пригрозив окупацією Польщі та традиційно заявив, що України «не існує»

Співробітник зовнішньополітичного інституту Фінляндії Чарлі Салоніус-Пастернак закликав "пошкоджувати автомобілі російських дипломатів". На цей заклик відреагував заступник голови Ради безпеки терористичної РФ Дмитро Медведєв.

"Слухайте, не піддавайтеся на провокації! Відповімо стримано, в рамках Віденської конвенції про дипломатичні відносини 1961 року: просто почнемо бити фінських дипломатів прямо в морду. Кожному представнику дипкорпусу Фінляндії – у рило!" – написав Медведєв у Телеграмі.

При цьому Медведєв прокоментував війну в Україні та план перемоги Володимира Зеленського.

“Міністр ворожої Британії Стармер сказав “брудно-зеленому українському неонацисту”: “Storm Shadow не виграє вам війну”. Але це лише половина фрази. Треба було додати: "Цю війну вам взагалі не виграти, бо жодної України немає. Ваша країна 404 – фантом!", - заявив Медведєв.

Також він накинувся на поляків за те, що там запропонували вдарити по Санкт-Петербургу. У цьому контексті Медведєв закликав поляків "не будити звіра".

"А то ж Варшава була частиною Російської імперії. Скучила?" – написав він.

Крім цього, він назвав президента США Джо Байдена "дідом із деменцією".

"Радісно потираючи скручені артритом старечі рученята, Байден звинуватив Іран у "можливому замаху на Трампа". У діда Деменція просто на голові шапка горить! Адже шукати треба не у персів, а серед відморожених лібералів, прихильників самого маразматика та його недалекої реготу Гарріс, а також серед купи проукраїнських оберматів, яких вигодували демократи за роки війни проти Росії", - написав Медведєв.

Нагадаємо, раніше низка ЗМІ повідомили про те, що на тлі регулярного зловживання алкоголем у Медведєва виявили цироз печінки.

"Коментарі" розповідав , що саме політика Заходу винна в тому, що росіяни відчувають повну безкарність за свої дії та злочини.