Головна Новини Світ Росія МОЗ Росії: Туреччина готова виробляти російську вакцину Sputnik V
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ Росії: Туреччина готова виробляти російську вакцину Sputnik V

«Глава Міністерства охорони здоров'я Туреччини висловив зацікавленість в організації виробництва вакцини Sputnik V на турецьких підприємствах», - заявив міністр охорони здоров'я Росії

11 листопада 2020, 11:15
Поділіться публікацією:

Туреччина зацікавлена у виробництві першої в Росії вакцини проти коронавірусу на своїх підприємствах, заявили в середу в Міністерстві охорони здоров'я Росії після телефонної розмови між міністрами.

МОЗ Росії: Туреччина готова виробляти російську вакцину Sputnik V

Фото: РИА Новости

Росія вже тестує дві вакцини проти вірусу і близька до реєстрації третьої. В країні запускають препарат Sputnik V для домашнього використання, не дивлячись на те, що випробування на останніх стадіях ще не завершені.

"Глава Міністерства охорони здоров'я Туреччини висловив зацікавленість в організації виробництва вакцини Sputnik V на підприємствах турецьких фармацевтичних компаній після проведення токсикологічних досліджень, як це передбачено місцевим законодавством", — йдеться в заяві міністерства охорони здоров'я.

Відзначено, що міністр охорони здоров'я Росії Михайло Мурашко запевнив свого турецького колегу в готовності організувати такі дослідження. МОЗ Туреччини відмовилось підтвердити цю заяву, але міністр охорони здоров'я Фахреттін Коджа повідомив, що телефонна розмова відбулася.

Раніше "Коментарі" писали, що США зупиняють поставки деталей для турецьких безпілотників, які обстріляли цивільних у Вірменії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини