Набрав 30 кілограмів: російський актор з популярного серіалу змінився до невпізнання

Петро Красилов прославився ролями в серіалах "Бідна Настя" і "Не родись красивою"

Відомий кіноактор Петро Красилов, що завоював прихильність багатьох фанаток завдяки зіграним ролям у серіалах "Бідна Настя" і "Не родись красивою", дуже змінився.

Тепер актору 46 років і вигляд в нього не такий, яким він усім запам'ятався, коли грав ролі Романа Малиновського або Михайла Рєпніна.

Коли тільки на телеекранах почали показувати серіал "Бідна Настя", виконавець подобався чималій кількості телеглядачок - його називали справжнісіньким Казановою.

Свої таланти актор також демонстрував в іншому серіалі "Не родись красивою", де він грав друга Андрія Жданова. Там його герой навіть закохався в героїню серіалу Катю Пушкарьову.

Ще до 2015-го Красилов часто виконував цікаві ролі в нових проєктах, але тепер його можна побачити тільки на театральній сцені.

З того часу, як знаменитість поборов коронавірус, він погладшав на 30 кілограмів.


"Чи то у мене часу немає, чи то не хочуть мене знімати... Просто колись давним-давно, років п'ять тому, я був одним, зараз я інший. У мене інші габарити, інші форми. А пам'ятають мене струнким хлопчиком. Мене не лякає перехід з одного амплуа в інше, для мене це, як для актора, цікавіше. Але стереотипи є, і мене люблять таким, яким я був у серіалах "Бідна Настя" або "Не родись красивою", - казав відомий актор, відповідаючи на запитання журналістів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка раптово згадала, як її "гнобили за російську мову" в Україні та виправдала війну. Російська кіноакторка Олена Яковлєва, відповідаючи на запитання представника YouTube-каналу "Емпатія Манучі", розказала, що війну на території України нібито розв'язав "київський режим".