"Набридло жити в дурдомі": популярний співак покинув Росію

Співак Микола Трубач покинув Росію, не бажаючи там жити.

Російський співак Микола Трубач, відомий своєю піснею "Голубая луна", яку він виконав дуетом з Борисом Моїсеєвим, вирішив покинути Росію. Як повідомило пропагандистське видання "Дорогая редакция", артист заявив, що більше не може жити в Росії через ситуацію в країні.

"Я поїхав з Росії, тому що мені набридло жити в цьому дурдомі. У Росії заборонили виконання пісні 'Голубая луна', за її виконання світить реальний термін. Це справжній дурдом", – заявив Трубач.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один відомий актор покинув Росію і назвав причину. Росіянин Олександр Феклістов, що виконував одну з головних ролей у відомому серіалі "Свати" сказав про те, що залишив країну-агресорку РФ. Після того як Феклістов публічно виступив проти кривавої війни в Україні, яку розпочала його країна, вистави за його участю розпочали масово відміняти.

Певний час після початку повномасштабної війни Феклістов ще залишався в Москві, бо вважав, що вони з глядачем потрібні один одному. Проте не переніс масових скасувань і виїхав жити в Іспанію і зараз не має планів повертатись в РФ. Про це зірка повідомила під час інтерв'ю "І Грянув Грем".

Також "Коментарі" писали про те, що російська співачка поїхала з країни. Російська знаменитість Альбіна Джанабаєва зупинила поки що власну музичну кар'єру на паузу і виїхала до Іспанії. Співачка забрала з собою трьох дітей від російського зірки Валерія Меладзе, що так і не сказав, як він оцінює повномасштабну війну Росії на території України.

На власній сторінці в соціальних мережах Джанабаєва оприлюднила кадри сімейної фотосесії в Іспанії і можна зауважити з повідомлень зірки, що в цій країні вона знаходиться вже певний час.