Головна Новини Світ Росія Навального відвезли в СІЗО «Матроська тиша»
commentss НОВИНИ Всі новини

Навального відвезли в СІЗО «Матроська тиша»

Перед виїздом в СІЗО російський опозиціонер Олексій Навальний записав відеозвернення, в якому закликав «нічого не боятися»

18 січня 2021, 21:50 comments1067
Поділіться публікацією:








Опозиційного російського політика Олексія Навального відвезли з ОВС в Хімках, де він провів ніч і де пройшов суд, який дав йому 30 діб арешту, в СІЗО "Матроська тиша".

Навального відвезли в СІЗО «Матроська тиша»

Олексій Навальний (фото з відкритих джерел)

Про це повідомив сам Навальний в Твіттері.

"Якщо вірити документам суду, я поїхав в" Матросску тишу ". Всім хочу сказати одне: нічого не потрібно боятися. Боятися можна тільки свого власного страху ", — сказав Навальний.

Російські ЗМІ публікують відео, на якому Навального вивели з поліцейської дільниці, де відбулося судове засідання, в наручниках. Він був прикутий до поліцейського, який його конвоював. Як повідомлялося, після арешту Навального на 30 діб, він записав звернення до своїх прихильників і закликав їх виходити на вулиці. Штаб Навального оголосив про підготовку до великих мітингів 23 січня в знак протесту проти арешту Навального.

"Російська влада зробила все, щоб це стало мало не головним обговорюваною подією в світі. Чи не зрозумілий арешт Соболь на яких юридичних підставах. Величезні гроші на це витрачені, а на реєстр педофілів — грошей немає ", — заявив на сторінці в своєму" Фейсбуці "колишній російський депутат Дмитро Носов.

У понеділок Хімкинський міський суд в РФ відправив опозиційного політика Олексія Навального, обвинуваченого в порушенні зобов'язань умовно засудженого, під арешт на 30 діб — до 15 лютого.

Нагадаємо,  ніж зізнатися, що дозрів до приїзду в Росію , Навальний розповів, які вправи йому довелося робити, щоб відновитися після отруєння. "Питання" повертатися чи ні "переді мною не стояло ніколи. Просто тому, що я не виїжджав. Я опинився в Німеччині, приїхавши в неї в реанімаційній коробці, з однієї причини: мене намагалися вбити. Я вижив", — написав опозиціонер в своєму Instagram. На думку політика, президент РФ Володимир Путін, що вже висловлювався про отруєння Навального, зараз обурюється і "велить своїм слугам зробити все, щоб я не повернувся"




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини