Не могла рухатися і мучилася від болю: що відбувалося перед смертю з відомою російською акторкою

Анастасія Заворотнюк помирала на руках у свого чоловіка Петра Чернишова в хоспісі

Російська кіноакторка Анастасія Заворотнюк, яка пішла з життя в ніч на 30 травня 2024 року, в кілька останніх днів перед смертю не могла рухатись і дуже втратила вагу.

Як інформує російський пропагандистський телеграм-канал "Тулуп Турберідзе", зірка пішла з життя на руках свого чоловіка, фігуриста Петра Чернишова.

Як інформує телеграм-канал, вона померла в хоспісі.

"Актриса буквально всохла і не могла рухатися перед смертю. Мучилася від головного болю, який можна було купірувати лише найсильнішими наркотичними знеболювальними", - написали пропагандисти телеграм-каналу.

Повідомляють, що Заворотнюк зовсім не була схожа на красуню, якою була в житті. "Онкологія безповоротно забрала в неї не тільки життя, а й красу", - повідомляє телеграм-канал.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла російська акторка із серіалу "Моя прекрасна няня".Відома актриса Анастасія Заворотнюк, яка стала популярною завдяки головній ролі в серіалі "Моя прекрасна няня", померла на 53-му році життя. Про це повідомила родина актриси.

У Анастасії Заворотнюк діагностували злоякісну пухлину головного мозку приблизно п'ять років тому, після чого вона перестала з'являтися на публіці. За словами родини, актриса померла вночі після "довгої та важкої боротьби" з хворобою. Заворотнюк народилася 3 квітня 1971 року та здобула широку популярність завдяки своїм талантам актриси та телеведучої. Вона відома не тільки своєю роботою в кіно та на телебаченні, але й активною громадською позицією.

Актриса була тричі одружена. Її третій шлюб був з фігуристом Петром Чернишовим, від якого вона народила доньку Мілу в 2018 році, невдовзі після чого і було виявлено її хворобу.