Головна Новини Світ Росія "Не треба істерії, це повинно було трапитися давно": у Роскосмосі привітали США з запуском Crew Dragon
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не треба істерії, це повинно було трапитися давно": у Роскосмосі привітали США з запуском Crew Dragon

Глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін скептично відреагував на всесвітній захват по запуску Crew Dragon, але привітав США з подією космічного масштабу

31 травня 2020, 23:17 comments1682
Поділіться публікацією:

"Браво! Я знаю, з яким нетерпінням ви чекали цієї події! Воно повинно було відбутися давно. Тепер не тільки росіяни будуть літати на МКС, але й американці", — так відреагував глава "Роскосмосу" Дмитро Устименко на вчорашній запуск ракети Crew Dragon, про що першим заявив глава США Дональд Трамп після спостереження за успішним стартом ракети.

"Не треба істерії, це повинно було трапитися давно": у Роскосмосі привітали США з запуском Crew Dragon


Раніше повідомлялося, що НАСА поклалася на "Роскосмос" для доставки астронавтів на МКС з 2011 року, коли була припинена її програма шатлів. Трамп привітав завершення того періоду, який він назвав періодом "перебування в милості зарубіжних країн".

"Істерію, яку підняли навколо успішного запуску Crew Dragon, важко зрозуміти", — заявив прес-секретар "Роскосмосу" Володимир Устименко у відповідь на доконаний запуск у Флориді.

Також він додав, що Росія планує протестувати дві нові ракети вже в 2020 році, а в наступному відновить свою програму польотів на Місяць.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Білого Дому у Вашингтоні Дональд Трамп підписав новий указ, який регулює функціональність соціальних мереж. Відзначається, що американський лідер звинуватив платформи соціальних мереж в тому, що вони зловживають владою, формуючи власну політику. Очікується, що цей закон буде стикатися з правовими проблемами. Юристи кажуть, що Конгрес США або судова система повинні бути залучені, щоб змінити поточне правове розуміння захисту соціальних платформ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини