Нерухомість та розкішні авто: що ділитиме при розлученні відома співачка з РФ та бізнесмен

За чутками, причина розлучення Алсу і Яна Абрамова - зради чоловіка.

Російському зірковому подружжю - Алсу і Яну Абрамову, які зібралися розлучатись, не беручи до уваги поважний термін шлюбу, є що ділити.

За інформацією пропагандистських видань, в співачки і її чоловіка - чималий перелік нерухомості, зокрема, на території окупованого Криму. Повідомляють, що віллу на українському узбережжі з особистим пляжем та всілякими розвагами, виконавиці купив, як подарунок, батько, аби онуки мали можливість відпочити в комфортних умовах. Вілла знаходиться в селищі Орлівка неподалік Севастополя.

Ще Абрамов і Алсу побудували розкішний чотириповерховий будинок на Рубльовці в населеному пункті Усово. Саме тут знаходилось сімейне гніздо - Алсу часто показувала колони, ліпнину, скульптури, меблі на замовлення, басейн і вид на сосновий ліс. Площа котеджу- майже три тисячі квадратних метрів.

Перед заміжжям співачка отримала фешенебельну квартиру в Лондоні (там вона здобувала освіту, - прим. ред.), що знаходиться поруч зі стадіоном Lord's Cricket Ground на вулиці Сент-Джон-Вуд - там відбуваються важливі матчі з крикету. Щодо власних автомобілів, то співачка є власницею особистого "Майбаха", проте це очевидно не одна машина в родині.

При цьому, вілла, яка можливо належить Алсу, вже виставлена на продаж. Називають її ціну – майже 9 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в РФ розлучається найміцніша зіркова пара. Відома в РФ співачка Алсу, що була в шлюбі з бізнесменом Яном Абрамовим 18 років, стала ініціаторкою розлучення їх подружніх стосунків. Як інформують пропагандистські телеграм-канали, співачка особисто оформила заяву в одному із судів російської столиці. "Заява надійшла до 418-ї світової дільниці.