Головна Новини Світ Росія ОМОНівці жорстоко б'ють протестувальників кийками: що відбувається в Москві після вироку Навальному
commentss НОВИНИ Всі новини

ОМОНівці жорстоко б'ють протестувальників кийками: що відбувається в Москві після вироку Навальному

Учасники акції в центрі Москви перекрили рух транспорту по Неглинной вулиці

3 лютого 2021, 00:09
Поділіться публікацією:

Після оголошення вироку російському опозиціонеру Олексію Навальному в Москві почалися акції протесту. Акції супроводжуються затриманнями учасників, більше, повідомляє РБК-Україна.

 ОМОНівці жорстоко б'ють протестувальників кийками: що відбувається в Москві після вироку Навальному

Російський ОМОН (фото з відкритих джерел)

Після рішення Симоновського суду Москви прихильники Навального закликали всіх небайдужих вийти на вулиці і зібратися на Манежній площі поруч з Кремлем.

Люди також збираються біля Гостиного двору в Санкт-Петербурзі. Поліція в мегафон просить протестувальників розійтися. Силовики відтіснили співробітників ЗМІ з Манежної площі, також проходять затримання у готелі "Москва" навпроти Держдуми Затримання також почалися біля Гостиного двору в Петербурзі — повідомляють як мінімум про чотири затриманих. ОМОНівці практично повністю "зачистили" Манежну площу в центрі Москви і продовжують точкові затримання на прилеглих вулицях.

 ОМОНівці жорстоко б'ють протестувальників кийками: що відбувається в Москві після вироку Навальному - фото 2


У Москві закриті станції "Охотний ряд", "Площа Революції" і "Олександрівський сад", потяги йдуть без зупинок. Російські Telegram-канали повідомляють, що на акціях протесту в Москві затримали кількох журналістів. Так, затримали журналістів видання The Bell Анастасію Стогній і Валерію Позичанюка, а також журналістку "Важливих історій" Катерину Ареніну. Вони опублікували фото з автозаку.

Відзначимо, в кінці 2014 року його засудили до 3,5 року у справі "Ів Роше". Він повинен був відзначатися у ФСВП 2 рази в місяць. У відомстві порахували, що Навальний не виконувати покладені на нього судом обов'язки: будучи двічі умовно засудженим, він неодноразово порушував умови випробувального терміну (як до своєї госпіталізації, так і після виписки). На час лікування у ФСВП претензій немає. Суд з усім погодився.

Нагадаємо, суд в Москві розглянув клопотання ФСВП про заміну умовного терміну російському опозиціонеру Олексію Навальному на реальний. Політик буде відбувати покарання у в'язниці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://news.rbc.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентин

3 лютого 2021, 11:31

Всех проплаченых ,,неравнодушных,, надо бить, и очень сильно. Получая деньги с Запада, они пытаются по своему недомыслию, свалить власть в стране проживания. Вот , как на Украине. И что хорошего?

olena alve

3 лютого 2021, 00:24

Мені шкода розмістити це в Інтернеті, але у мене немає вибору. Хіба я ніколи не вірив у любовні заклинання чи заклинання, поки не зустрів того фокусника, коли цього року відвідав свого друга в Нідерландах на діловому саміті. Я думав, що людина на ім’я доктор АЛАБА справді впливовий, і він може допомогти із заклинаннями, які повернуть загублених, закоханих та чарівні гроші, магію чи магію для хорошої роботи чи щастя. Зараз я щаслива. Я даю свідчення, тому що чоловік, за якого я хотів одружитися, залишив мене за 5 тижнів до весілля, і моє життя було перевернуто з ніг на голову, бо наші стосунки тривали 3 роки. Я дуже любив його, але його мати була проти нас і не мала добре оплачуваної роботи. Зустрівши цього чарівника, я розповів йому, що сталося, і пояснив йому ситуацію. Спочатку я вагався і був підозрілим, але просто спробував. І через два дні, коли я повернувся до Німеччини, мені зателефонував друг (нині чоловік), який прийшов до мене, і я вибачився, що все було домовлено з його матір’ю та родиною та отримав нову співбесіду, щоб одружитися. Я не повірив, бо доктор АЛАБА просто запитав моє ім’я та ім’я мого друга і все, що я хотів. Що ж, зараз ми щасливі у шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта така: тепер ми щасливі у шлюбі та чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта така: тепер ми щасливі у шлюбі та чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна адреса: [email protected] Ви також можете надіслати йому WhatsApp на 2349071995123.


Новини