П'яну модель Playboy затримали за спробу вбити подругу

Між моделлю Playboy Христиною Козіною та її подругою виник конфлікт

У Москві затримано відому модель Playboy Христину Козіну. Напередодні дівчина посварилася з подругою, з якою разом відпочивала, а потім влаштувала різанину. Про інцидент повідомив російський ресурс Рен ТВ.

На момент події дівчина перебувала разом з подругою в одній столичній квартирі. Дівчата веселилися та розпивали алкогольні напої. Невдовзі між ними сталася суперечка, яка згодом переросла в серйозну сварку. Дівчата були ображені одна на одну та не знали міри у звинуваченнях. Христина Козіна не витримала та схопилася за ніж, викрикуючи погрози про вбивство.

В результаті подруга Козіної отримала ножове поранення, крім того, у неї порізані пальці.

Після інциденту дівчина звернулася в поліцію. Відому модель затримали правоохоронці. Зараз вона знаходиться під підпискою про невиїзд.

Поліція вирішує питання про відкриття кримінальної справи. Триває перевірка та встановлення деталей.

Окрім участі в багатьох проектах Playboy, дівчина веде свій блог в Інстаграмі під ніком "Блондинка твоєї мрії".

Повідомляється, що раніше модель притягувалась до відповідальності за придбання наркотичних речовин.

Нагадаємо, що 32-річний чоловік Ентоні Лоффредо прославився завдяки своїй незвичайній зовнішності. Француз зробив кілька радикальних трансформацій тіла, щоб стати схожим на "чорного інопланетянина". Фотографії хлопця дивіться в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що російська телеведуча, актриса і політик Ксенія Собчак опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах пікантний знімок, який не залишився без уваги шанувальників. На ньому вона позує в купальнику, сидячи на білосніжному піску на Мальдівах. Фото можна переглянути тут.