Головна Новини Світ Росія Павло Дуров підтримав розблокування Telegram в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Павло Дуров підтримав розблокування Telegram в Росії

Засновник Telegram вірить в успіх месенджера в Росії

5 червня 2020, 19:46 comments1219
Поділіться публікацією:

Засновник російської соціальної мережі ВКонтакте і месенджера Telegram Павло Дуров підтримав ініціативу депутатів Державної думи Російської Федерації про розблокування месенджера Telegram на території Росії. Про це повідомили у виданні TJournal.

Павло Дуров підтримав розблокування Telegram в Росії

За словами Дуров, месенджер Telegram намагалися заблокувати в Росії для боротьби з тероризмом, але за два роки месенджер сам навчився боротися з екстремізмом без необхідності жертвувати приватністю своїх користувачів.

Дуров заявив, що досвід роботи його команди в десятках країн по всьому світу протягом останніх шести років показав, що боротьба з тероризмом і право на таємницю особистого листування не виключають один одного. Засновник Telegram висловив надію, що світова практика і специфіка сучасних технологій допоможуть російським чиновникам об'єднати ці дві задачі.

У відповідь на висловлювання Павла Дурова член комітету з інформаційної політики Державної думи Російської Федерації Антон Горєлкін нагадав, що месенджер Telegram в Росії до цих пір не заблокований. Горєлкін заявив, що Павло Дуров давно не був у Росії, тому не знає про це.

Антон Горєлкін розповів, що сам веде канал в Telegram, хоча і існує рішення суду, за яким Роскомнагляд зобов'язаний заблокувати месенджер. Серед іншого Гореклин назвав "піаром" ініціативу депутатів по розблокуванню Telegram.

Як повідомляв портал "Коментарі", Павло Дуров розповів, чому відмовився від переїзду в Кремнієву долину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини