Пєсков розповів про "відповідь" Кремля на операцію ЗСУ у Курській області

Спікер російського диктатора заявив, що Росія у зв'язку з Курською операцією ухвалить не якесь окреме рішення

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков лише зараз висловився про наступ українських військ у Курській області РФ. Спікер зазначив, що такі дії України неприпустимі і тому Москва, звичайно ж, знайде чим відповісти. Ось тільки, чим саме Кремль може відповісти, топ-пропагандист путінського режиму так і не сказав. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Інтерфакс".

"Мова не йде про окреме рішення. Зрозуміло, подібні ворожі дії не можуть залишитися без відповідної відповіді", - заявив Дмитро Пєсков.

Він наголосив, що "відповідь обов'язково буде".

Раніше посол країни-агресора у США Анатолій Антонов стверджував, що Володимир Путін ухвалив рішення щодо відповіді на атаку українців на Курщині.

Читайте також на порталі "Коментарі" - радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що такі операції України, як та, що зараз відбувається в Курській області РФ, позитивно вплинуть на можливі переговори з Росією. Більше того, проводячи операцію в Курській області, Україна якраз і хоче схилити Москву до переговорів. Фактично схожу тезу повторили у матеріалі "The Times". Журналісти зазначили, що в тому випадку, якщо російський диктатор Володимир Путін не піде на поступки і відмовиться від переговорів, Україна не залишиться іншого вибору, окрім як залишитися в Курській області РФ і просуватися далі російською територією. З огляду на незговірливість Кремля, чи має Україна шанс таким чином посадити РФ на стіл переговорів, відмовившись від частини своїх ультиматумів? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.