Пєсков зробив нову заяву про переговори Путіна із Зеленським

Дмитро Пєсков вважає, що немає жодних перспектив на переговори Путіна із Зеленським, а отже, війна триває

У Кремлі заявили, що не бачать передумов для переговорів президента РФ Володимира Путіна із президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

Головний рупор Кремля заявив, що у Москві не те, що не прогнозують можливі переговори з українською стороною найближчим часом, але не бачать навіть перспектив таких консультацій двох лідерів.

"Ми не вбачаємо нині будь-якої переговорної перспективи і, як і раніше, констатуємо відсутність будь-яких передумов для таких переговорів", - заявив він.

Зазначимо, передувала такій заяві спікера російського президента заява українського лідера. Зеленський в інтерв'ю телеканалу CNN чітко дав зрозуміти, що не розраховує на переговори з Путіним, оскільки Росія не вивела всі свої війська з української території і продовжує кликати на переговори, вимагаючи в ультимативному порядку від України виконання неможливого.

Читайте також на порталі "Коментарі" - останніми днями знову активізувалися розмови про необхідність переговорів між Києвом та Москвою. На цю тему висловився президент Франції Еммануель Макрон, який у телефонній розмові з російським диктатором Володимиром Путіним закликав того закінчити війну проти України та розпочати переговори. У свою чергу глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія, мовляв, не відмовляється від переговорів з Україною, але їхнє подальше затягування нібито Києвом ускладнить можливість досягнення домовленості з Москвою. Які перспективи переговорів? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.