"План Б" Путіна: у МВС розповіли про наміри російського президента

Міністр внутрішніх справ Вадим Денисенко розповів про плани Путіна

Влада Грузії зайняла проросійську позицію, що дало можливість Росії перекинути майже половину свого контингенту із Південної Осетії та Абхазії. Саме провалений дипломатичний фронт пояснює, чому Володимир Зеленський звільнив посла України в Грузії. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко в ефірі 24 каналу.

За словами Вадима Денисенка, Південна Осетія вже давно повідомляє про свої наміри ввійти до складу Росії. Ця територія відіграє значну роль у незаконних схемах Росії стосовно створення фінансової системи для бойовиків.

"Напевно, в Південній Осетії і Росії розуміють, що зараз немає кращого періоду, ніж умовно травень, для "референдуму"", - зазначив Денисенко.

Абхазія одразу повідомила, щодо вона проти таких планів.

"Однак всі заяви Пушилінів та Пасічників про "референдум" показують те, що план Б Путіна – об'єднання всіх пострадянських просторів", - наголосив Денисенко.

На думку радника міністра внутрішніх справ, приєднання Південної Осетії та, можливо, незаконних формувань на східних територіях України, - це початок останнього етапу правління Путіна.

"Початок приєднання або анексії низки або незалежних територій, або тих, які розташовані у "сірій" зоні, щоб відновити радянський простір", - додав Вадим Денисенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський закликав світ виправити свою помилку, якої припустилися у 2014-му році. Президент попередив світ про нові трагедії, якщо Росії вдасться уникнути відповідальності за війну в Україні.