Головна Новини Світ Росія Поклонська заявила, що готова стратити Турчинова
commentss НОВИНИ Всі новини

Поклонська заявила, що готова стратити Турчинова

Журналіст Ксенія Собчак запропонувала Наталі Поклонській пофантазувати на тему можливого покарання для лідерів Майдану в 2014 році

21 вересня 2020, 18:36 comments1454
Поділіться публікацією:

Колишній прокурор Автономної Республіки Крим Наталія Поклонська заявила, що зрадила б страти колишнього секретаря Ради Національної безпеки і оборони Олександра Турчинова, оскільки вважає його персонально винним в ситуації, яка змусила кримчан проголосувати ан "референдумі" за "приєднання" до Росії в 2014 році. Про це вона розповіла в інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак.

Поклонська заявила, що готова стратити Турчинова

Так, в кінці бесіди з Поклонский Собчак запропонувала їй "супер-гру", в якій запропонувала зробити складний вибір.

"Уявіть, що у вас є повноваження одну людину помилувати, а другого віддати військовому трибуналу. Яка б була доля цих двох персонажів?", — звернулася журналіст до екс-прокурора Криму і показала фотографії з Турчиновим і Порошенко.

Як зізналася сама Поклонська, цей вибір виявився для неї складним і милості ніхто не заслуговує. Однак саме тому, що Олександр Турчинов особисто приїжджав в прокуратуру в 2014 році, вона відчуває до нього особливу неприязнь.

"Турчинова стратити, а цього (Порошенко — прим. Ред.) Милувати і відправити відбувати покарання на Колиму. Копати північно-кримський канал, а то тут води нема", — резюмувала Поклонська.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інтерв'ю з Наталею Поклонский Ксенії Собчак довелося записувати під загрозою українського законодавства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини