Познер заявив, що вже нинішнє покоління стане свідком того, як президентом РФ оберуть жінку

Чекати залишилося недовго - жінка стане президентом Росії

Популярний у Росії й далеко за її межами журналіст Володимир Познер припустив, що на чолі Росії може стати жінка-президент. Познер погодився з тим, що в сьогоднішніх реаліях жінки й чоловіки у Росії не займають однакових посад й існує нерівність, але вірогідність того, що президентом Росії стане жінка, навіть не 50 на 50, а набагато вища. Як інформує видання "Коментарі", міркування журналіста з'явилися на його офіційному сайті "Познер Online".

Володимир Познер зазначив, очевидним є той факт про те, що в сьогоднішніх реаліях жінки не можуть претендувати на президентський пост, не можуть вони й нарівні з чоловіками конкурувати на будь-яких інших керівних посадах у Росії. Однак зовсім скоро настане час, коли жінки зможуть конкурувати з чоловіками й у політиці, і бізнесі, і в інших сферах життєдіяльності.

За словами телеведучого, питання того, що жінка стане на чолі Росії, - це не якесь неозоре майбутнє, це практичні наші дні й нинішнє покоління дочекається цього моменту. Що стосується особистих переваг, то Володимир Познер зазначив, він на виборах президента РФ голосував би за кандидатуру жінки. Пояснення своїх слів Познер знайшов у тому, що з жінками простіше домовитися, ніж із чоловіками, вони не будуть насамперед розв'язувати питання силовим шляхом, що дуже важливо для демократичної й стабільної держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" - провідного російського ТБ Познера закидали яйцями в Грузії.