Головна Новини Світ Росія Протичовнові Іл-28 Росії були помічені над Аляскою, - Пентагон
commentss НОВИНИ Всі новини

Протичовнові Іл-28 Росії були помічені над Аляскою, - Пентагон

Винищувачі США в черговий раз перехопили російські військові літаки над Аляскою

25 червня 2020, 17:57 comments1067
Поділіться публікацією:

Американські винищувачі F-22 вчора ввечері перехопили два російських протичовнові літаки Іл-38, які наблизилися до Алясці на відстань 50 миль від острова Унімак. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна", посилаючись на Міноборони США.

Протичовнові Іл-28 Росії були помічені над Аляскою, - Пентагон

У штабі заявили, що російські Іл-38 залишалися в міжнародному повітряному просторі і не входили в повітряний простір Сполучених Штатів Америки або Канади.

"П'ятий раз за місяць NORAD продемонструвало свою готовність і здатність захищати батьківщину, перехопивши російські військові літаки, які увійшли в розпізнавальну зону протиповітряної оборони Аляски", — зазначено у повідомленні оборонного відомства.

Відзначається, що винищувачі F-22, а також канадська військова авіація вже двічі засекала російські бомбардувальники Ту-95 неподалік від Аляски.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МЗС України направив ноту протесту у зв'язку проведенням військового параду в аннексированном Криму.

Як результат, зовнішньополітичне відомство закликало Кремль негайно зупинити порушення територіальної цілісності України і покинути аннексированную територію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини