Путін божився, що не нападе на Україну і говорив про спірні території в РФ (ВІДЕО)

Слова Путіна нічого не варті, бо він обіцяв, що не нападе на Україну, а тепер прагне її знищити за будь-яку ціну

Журналіст Денис Казанський опублікував старе відео, коли Володимир Путін очолював російський уряд. Саме тоді він на камери заявляв, що Росія вже давно не є імперією, і що вона не збирається забирати в України ні Крим, ані інші території.

"Ми не хочемо забирати Крим – це абсолютна дурня. Якщо ми почнемо у когось щось забирати, то обов’язково у нас теж щось заберуть. Ми почнемо такий переділ на просторах колишнього Радянського Союзу, від якого не зможемо відійти ніколи. У нас на території Російської Федерації є 400 спірних територій", - сказав Путін.

Коментуючи це відео, Казанський відзначив, що в принципі стає зрозуміло, звідки береться конспірологія, що справжній Путін помер і замість нього двійник.

"Справді складно повірити, що людина на відео, і та істота, яка зараз на чолі Росії – це одна й та сама особа", - відзначив журналіст.

Він звернув увагу, що на відео Путін не просто відбріхується якоюсь односкладовою відповіддю на кшталт "Ми не нападем", а переконливо пояснює, чому робити цього в жодному разі не можна. При цьому, додає журналіст, він навіть наводить раціональні аргументи, за які зараз у Росії кидають за грати. Помітно, що він і справді вірив у те, що говорив. Тепер це зовсім інша людина, відзначає Казанський.

"У конспірологію про двійників я не вірю, а ось у тому, що Путін просто поїхав головою – у мене немає сумнівів. І з цієї причини переговори з Путіним не мають жодного сенсу. З ним немає сенсу домовлятись не тому, що українці не хочуть миру. А просто тому, що з Путіним неможливо домовитися. Перед нами наочне підтвердження того, що жодні слова Путіна взагалі нічого не варті. Сьогодні він буде так само переконливо доводити одне, а завтра знову перекреслить будь-які домовленості і відмовиться від усього сказаного та підписаного раніше", - вважає Казанський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зараз Путін відчайдушно шукає можливості для продовження війни проти України.