Путін цинічно пояснив, чому Захід готується до війни з Росією

Як заявив кремлівський диктатор Володимир Путін, нібито РФ не збирається нападати на країни Європи

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що всі заяви Заходу про те, що Росія збирається напасти на Європу, нібито є нічим іншим, як виправданням гонки озброєнь.

При цьому кремлівський диктатор визнав, що зараз відносини РФ з Європейським Союзом деградували, але нібито не з вини Кремля.

"Антиросійська пропагандистська кампанія, в якій беруть участь високопоставлені європейські діячі, супроводжуються домислами про те, що Росія нібито збирається напасти на Європу... Це абсолютна маячня. Тільки обґрунтування перегонів озброєнь",
- заявив Путін.

При цьому кремлівський диктатор цинічно заявив, що небезпека для європейських країн походить не від Росії, а від Сполучених Штатів, оскільки вони стають все більш залежними від Вашингтона.

"Європу дедалі більше зрушують на узбіччя глобального економічного розвитку, занурювали в хаос міграційних та інших найгостріших проблем, позбавляють міжнародної суб'єктності та культурної ідентичності",
- заявив Путін.

Він також додав, що нібито складається враження, що європейські політики бояться впасти в немилість Вашингтона, аніж втратити довіру власного народу, власних громадян.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін особисто погрожував країнам ЄС та НАТО війною. Наприклад, він попереджав , що країни-члени НАТО в Європі "грають з вогнем", коли мають намір дати дозвіл Україні завдавати ударів із західної зброї по території РФ.

За словами Путіна, удари по Росії з використанням далекобійної західної зброї втягне країни Заходу у війну. Він також додав, що можливе відправлення військ Франції до України буде кроком до глобального конфлікту.