Путін цинічно відповів, чому не розв'язав повномасштабну війну раніше

Путін заявив, що Росія була не готова розпочати повномасштабне вторгнення в Україну у 2014 році

Російський президент зробив нову заяву, де намагався пояснити місцевим пропагандистам, чому Росія не розпочала своє повномасштабне вторгнення в Україну у 2014 році. За його словами, країна просто не була готова. Окрім цього, він почав знову погрожувати "сучасною російською зброєю". Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на заяву глави Кремля.

У відповідь на питання про те, чому "спеціальну військову операцію" не почали раніше.

"У нас тоді не було гіперзвукової зброї, а зараз є. Є й інші системи сучасні, а в 14-му році нічого подібного не було", - сказав Путін.

Окрім цього, він сказав, що повномасштабну війну тоді не дозволяла починати й ситуація в економіці Росії.

Також очільник Кремля вкотре сказав, що нібито він сподівався, що війну на Донбасі "вдасться припинити мирними засобами".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Криму помітили Путіна. Як і очікувалося, президент Росії Володимир Путін прибув до тимчасово окупованого Криму.Стверджується, що російський диктатор, який відучора є розшукуваний гаазьким судом міжнародний військовий злочинець, приїхав оглянути школу мистецтв та дитячий центр "Корсунь" у захопленому Севастополі. На опублікованих фото видно, що президент Росії помітно накульгує під час пішої прогулянки. Також добре помітні дивні залисини на голові – можливі ознаки проведення хіміотерапії. Офіційно цілі візиту до Криму не заявлені. Ймовірно, поїздка присвячена роковинам анексії півострова. Зазначимо, Росія взяла під контроль Крим наприкінці лютого – на початку березня 2014 року, використавши для цього регулярну армію без розпізнавальних знаків. 16 березня загарбники провели незаконний псевдореферендум про входження півострова до складу РФ, а 18 березня на основі "результатів" цього псевдоголосування Росія документально оформила захоплення української території.