Путін на тлі провалів у Курській області дав обіцянку мешканцям "прикордоння"

Кремлівський диктатор Путін пообіцяв росіянам, що армія РФ зробить усе можливе, щоб повернути прикордоння до нормального життя

Кремлівський диктатор Володимир Путін пообіцяв, що збройні сили РФ зроблять усе можливе, щоб повернути нормальне життя у Курську, Брянську та Білгородську області.

"Зрозуміло, ми зараз думаємо і про ваших однолітків, про хлопців з Курської, Брянської, Білгородської областей, які змушені через відомі обставини займатися онлайн або вчитися в інших колективах. Безумовно, країна, наші збройні сили зроблять все для того, щоб нормальне життя у цих регіонах, нормальне життя у цих дітей відновилося", - сказав Путін під час спілкування зі школярами у Кизилі.

Диктатор також наголосив на особливій ролі мешканців Тиви у так званій "спеціальній військовій операції".

"Близько 10 тис. жителів Республіки Тива беруть найактивнішу участь у "спеціальній військовій операції", - сказав Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що українські військові розпочали операцію у Курській області 6 серпня. Операція проходить успішно, ЗСУ просуваються територіями РФ та беруть їх під контроль. Водночас, Росія не поспішає туди перекидати війська з України, зокрема з Покровського напрямку, а відправляє на війну в Курську область терміновиків.

При цьому відомо, що в ніч на 1 вересня дрони атакували щонайменше вісім областей РФ, завдаючи ударів по енергетичній інфраструктурі Росії. Росія заявила про нібито збиття понад 150 дронів у ніч проти 1 вересня. Незважаючи на це, у соціальних мережах поширилися фото та відео попадань російськими енергетичними об'єктами. Зокрема, відомо про пожежі на двох ГРЕС у Московській та Тверській областях, а також атакували московський НПЗ.