Путін назвав, кого в Україні вважає легітимною владою

Володимир Путін назвав парламент і речника Верховної Ради легітимною владою в Україні.

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що вважає легітимною владою в Україні парламент і речника Верховної Ради. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Володимир Путін під час пресконференції в Узбекистані відповів на питання журналістів про легітимність Володимира Зеленського після завершення п’ятирічного терміну на посаді президента України.

"Є стаття 111 Конституції України, яка каже, що повноваження верховної влади передаються спікеру парламенту, тим більше, що в умовах воєнного стану, повноваження парламенту продовжуються", - сказав Путін.

Російський диктатор заявив, що про повноваження керівника держави нічого не сказано в Конституції, тому влада в Україні переходить до парламенту і речника Верховної Ради.

"Строго кажучи, за попередньою оцінкою єдиною легітимною владою України залишається парламент і спікер Ради", - сказав Путін.

Попри заяви російського диктатора Володимира Путіна у ЄС зазначили, що вважають президента України Володимира Зеленського легітимним. За їх словами, лише Путін винен своїм вторгненням, у тому, що в Україні не можуть провести вибори. Також у Німеччині заявили, що визнають президентство Зеленського і будуть й надалі співпрацювати з Україною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський відреагував на заяви Путін щодо нібито своєї нелегітимності на посту президента України після завершення п'ятирічного терміну.

Також "Коментарі" писали про те, скільки українців вважають російського диктатора Путін нелегітимним президентом РФ.