Путін розповів про мету зустрічі з Байденом

Глава Кремля також зазначив, що хоче налагодити діалог за напрямами, які представляють "взаємний інтерес"

Російський лідер Володимир Путін назвав метою зустрічі з державним главою США Джозефом Байденом відновлення контактів. Про це повідомляє видання "РБК-Україна" з посиланням на ТАСС.

Глава Кремля також зазначив, що хоче налагодити діалог за напрямами, які представляють "взаємний інтерес". Путін заявляв в інтерв'ю "Росія 1", що в економік Російської Федерації і Сполучених Штатів присутня взаємна зацікавленість.

"Багато компаній американських хочуть працювати у нас. Їх "за вуха" витягають із нашого ринку, вони поступаються місцем конкурентам. Це що, хіба йде на користь американській економіці?", - сказав він.

Метою саміту РФ і США російський президент назвав відновлення особистих контактів, відносин, налагодження діалогу та співпраці за напрямами, які представляють взаємний інтерес.

Нагадаємо, що знаменитий американський тижневик Time випустив символічну обкладинку напередодні зустрічі президента Сполучених Штатів Америки Джозефа Байдена з російським лідером Володимиром Путіним, яка повинна відбутися 16 червня у Женеві. На ній зображений американський державний глава в сонцезахисних окулярах. У дзеркальному відображенні аксесуара видніється подвійне зображення глави Кремля.

Раніше також повідомлялося, що багато українців із нетерпінням чекають саміту американського і російського президентів. Якою буде зустріч Джозефа Байдена і Володимира Путіна в ракурсі війни на сході України, інтернет-видання "Коментарі" запропонувало оцінити експертам. Подробиці - в нашому матеріалі.