Путін не зміг пробачити Зеленському порівняння СРСР із нацистською Німеччиною

Президент Росії Володимир Путін зазначив, що відносини з Україною будуть погіршені

Президент Росії Володимир Путін сказав, що засмучений висловлюванням українського гаранта Володимира Зеленського, в якому він зрівняв позиції радянської влади і нацистської Німеччини в часи Другої Світової війни. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на телеканал "Росія-1".

Путін зазначив, що слова українського лідера позначаться негативно на відносинах між Росією і Україною, також відіб'ються і на самому Зеленском.

Так, на питання журналістів, як ставиться лідер Кремля до заяви Зеленського про те, що СРСР несе таку ж відповідальність за початок Другої світової війни, як і нацистська Німеччина, президент відповів лаконічно.

"Негативно. Я думаю, що і для нього, для самого Володимира Олександровича нічого в цьому доброго немає, маючи на увазі, що сама Україна сильно постраждала під час Другої світової війни", - підсумував Путін.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" аналізував уыражение Володимира Зеленського в Польщі, що привернуло шквал критики від Росії - правоприемницы СРСР.