Путін озвучив нову версію контрнаступу ЗСУ: що він сказав.Відео

Путін все ж визнав, що в України є військовий потенціал та резерви

Господар Кремля Володимир Путін з'явився на зустрічах зі співгромадянами і почав видавати чергові порції облудних заяв про контрнаступ української армії.

Зокрема, під час зустрічі з майбутніми військовими РФ він розповів про великі втрати зі сторони ЗСУ і що тепер київський режим ніби розуміє, що шанси здолати РФ катастрофічно малі, тому тепер українська армія "встала".

"ЗСУ почали контрнаступ 4 червня, використовуючи стратегічні резерви. Як не дивно, на цей час спостерігаємо певне затишшя. Пов'язано це з тим, що противник зазнає серйозних втрат і в особовому складі, і у техніці. На вчорашній вечір, на сьогоднішню ніч... наші мужики наколотили 245 танків і 678 бронемашин різного типу", - сказав кремлівський диктатор.

Ще на цьому заході Володимир Путін помріяв про втрату боєздатності українською армією, але потім очільник РФ визнав все-таки, що тепер ЗСУ має резерви:

"Цей потенціал поки не вичерпаний, поки є резерви, які противник думає, де і як вводити",- підсумував господар Кремля.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія двічі атакувала офіс Буданова. Росія двічі атакувала будівлі Головного управління розвідки Міноборони України, востаннє це сталося наприкінці травня. За даними британських журналістів, вперше російські війська атакували штаб ГУР на Рибальському острові в Києві у березні 2022 року – тоді падали ракети, вилітали вікна, обвалювалися будівлі поруч. Остання атака була 29 травня цього року, передає "Радіо Свобода". Росія намагалася атакувати будівлю ГУР балістичними та крилатими ракети, а також дронами. Ледь не постраждали офіс та сусідній автомобільний міст.