Путін підставив російських бізнесменів та влаштував для них пастку

Володимир Путін влаштував пастку для російських бізнесменів на початку війни з Україною.

Президент Росії Володимир Путін створив несприятливі умови для російських бізнесменів та олігархів, адже показав їх по телебаченню таким чином, ніби вони підтримують військові дії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на New York Times.

Російський диктатор в перші дні повномасштабного вторгнення показував бізнесменів та олігархів по телебаченню, таким чином створивши для них пастку. Один з російських магнатів описав такі дії Путіна.

"Щоб вимазати всіх", - відреагував неназваний російський бізнесмен.

Таким чином більшість російських бізнесменів впродовж кількох місяців потрапили під санкційні заборони від США та країн Європи.

Попри це, деякі російські багатії не відмовились від Путіна, а навпаки стали на його бік. Російський підприємець білоруського походження Андрій Мельниченко, який володіє вугільно-енергетичною компанією "СУЕК" та фірмою з добрив "Єврохім" перебуваючи в Кремлі в той же день, заявив, що санкції, які вводить Захід не змусять його піти проти президента Росії.

"У підручниках це називають політичним тероризмом", - заявив російський бізнесмен Андрій Мельниченко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв скільки Російська Федерація готова втрати військового особового складу у війні з Україною.

Також "Коментарі" писали про Валерія Залужного, який назвав чим відрізняється російська армія від українського війська, що отримали подібні тактики та стратегії від СРСР. Описуючи російських командирів головнокомандувач ЗСУ порівняв їх з персонажем твору "Ревізор" українського письменника Миколи Гоголя.