Путін підвищив рівень ядерного шантажу: що заявив

Кремлівський диктатор Володимир Путін стверджує, що РФ розвиватиме свій ядерний потенціал

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія продовжить розвиток своєї ядерної тріади.

"У наших планах - подальший розвиток ядерної тріади як гарантії стратегічного стримування та збереження балансу сил у світі", - заявив кремлівський диктатор.

При цьому він підкреслив, що РФ зміцнюватиме потенціал, підвищуватиме бойові можливості всіх видів збройних сил і родів військ, ставитиме на бойове чергування новітні комплекси.

Путін також пообіцяв продовжити вдосконалення системи управління військами та зброєю, підвищувати ефективність та якість бойового навчання, проводити навчання, у тому числі за участю дружніх держав.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що британська розвідка вказує на можливий ядерний удар по західному регіону України . На думку експертів, терористична Росія вважає, що через цей регіон проходять основні логістичні маршрути постачання озброєння та військової техніки. Саме тому, на їхню думку, окупанти хочуть зробити цю територію непридатною для проживання, аби обірвати усі можливі маршрути логістичної діяльності. Райони з радіаційним забрудненням потрібно буде оминати. І саме в цьому росіяни бачать військове значення.

При цьому, як кажуть експерти, загрози кремлівського диктатора Володимира Путіна звучать не вперше, але поки що немає об'єктивних підстав для використання ядерної зброї Росією. На їхню думку, зараз не той час, коли Росії доцільно застосовувати ядерну зброю, адже окупанти наступають та використовують звичайне конвенційне озброєння для вирішення завдань. Крім того, з військової точки зору застосування ядерної зброї на лінії зіткнення створить серйозні проблеми для тієї сторони, яка її застосує, що матиме тяжкі наслідки .