Путін похвалився результатами "спецоперації" проти України

Путін заявив, що росіяни нібито виконують всі цілі "спецоперації"

Очільник Росії Володимир Путін зробив заяву, що російські військові ніби реалізують всі поставлені їм цілі в "спецоперації" на території нашої країни, тобто зараз "звільняють" територію Донбаського регіону.

Про це інформує пропагандистське медіа"РИА-Новости", оприлюднивши головне з виступу президента загарбницької держави.

"В ході "спеціальної військової операції" наші воїни разом з бійцями Донбасу з честю виконують свій обов'язок, борються за Росію, за мирне життя в "ДНР і ЛНР", чітко виконують всі поставлені завдання, крок за кроком звільняють землю Донбасу", - сказав російський президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що дружини бойовиків "Л/ДНР" масово пишуть листи Путіну. Дружини бойовиків так званих "ДНР" та "ЛНР" вирішили звертатися особисто до президента Росії Володимира Путіна, щоб той посприяв у питанні якомога швидшого повернення їх чоловік з полону додому. Жінки обурюються, що їх чоловіків окупанти масово почали брати до своєї армії під повномасштабного вторгнення в Україну, проте після того, як ті потрапили в полон Москва не збирається включати їх в списки на обмін. Жінки жаліються, що російське військове командування несправедливо ставиться до їх чоловіків, які, на їх думку, є такими ж військовими, як і більшість російських солдат. Проте за росіян чомусь російське командування клопоче і ті повертаються з полону, а от про бойовиків "ЛДНР" ніхто й слова не замовить. Дружини бойовиків бідкаються, що масова мобілізація на окупованих Росією територіях продовжується, проте жителі "ЛДНР" не отримують жодних гарантій.