Путін розповів, коли хоче завершити "СВО" в Україні

Кремлівський диктатор Путін заявив, що хоче якомога швидше завершити «СВО» в Україні

Росія прагне якомога швидше завершити "конфлікт" в Україні, про це заявив кремлівський диктатор Володимир Путін під час зустрічі з представниками провідних ЗМІ країн БРІКС.

Він відмовився вказувати можливі терміни завершення так званої "спеціальної військової операції", назвавши це складним і контрпродуктивним питанням. При цьому Путін наголосив, що Росія усвідомлює, що конфлікт в Україні є серйозним подразником у світовій політиці, і тому зацікавлена в його швидкому завершенні.

Також під час зустрічі Путін зазначив, що Росія проявляє "бережливе ставлення" до всіх, окрім своїх ворогів.

"Ми ставимося з повагою до всіх, крім ворогів", — підкреслив Путін.

Крім того, кремлівський диктатор наголосив на готовності Росії до міжнародного співробітництва та підкреслив, що робота БРІКС базується на принципах багатосторонності та ефективності. Путін також додав, що при збільшенні кількості членів об'єднання ці принципи мають бути збережені.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін також заявив, що можливе створення Україною ядерної зброї буде становити для Росії загрозу, тому вона "ніколи цього не допустить".

Також "Коментарі" розповідали, що окупанти зараз поставили на кін осінньої кампанії все. Росія задіяла всі наявні ресурси для підтримки темпів наступу, який триває вже понад рік. Наступальні операції, зокрема в Донецькій та Харківській операційних зонах, тривають уже 13 місяців. Війська РФ використовують величезні запаси техніки радянських часів, щоб підтримувати активність наступальних дій. При цьому військові вказують, що протягом осені росіяни хочуть вийти на кордони Донецької і Луганської областей.