Головна Новини Світ Росія Путін розповів про коронавірус у близьких людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів про коронавірус у близьких людей

Президент РФ розповів, що його близькі вакцинувалися проти коронавірусу

21 грудня 2020, 15:53
Поділіться публікацією:

Голова Російської Федерації Володимир Путін розповів про випадки захворювання коронавірусом в його близькому оточенні. Президент Росії зазначив, що його близькі люди навіть отримали російську вакцину проти COVID-19.

Путін розповів про коронавірус у близьких людей

ФОТО: З відкритих джерел

"Я вже говорив неодноразово публічно про те, що в моєму близькому оточенні, в найближчому оточенні, є люди, які отримали цю вакцину ... Навколо мене декілька випадків, коли люди вже провакциновані стикаються з вірусом, один захворює дійсно в легкій формі, це правда, це точно — в дуже легкій формі, день-два і все проходить, а другий не захворює взагалі", — розповів Путін.

Президент також попросив роз'яснень від директора Центру, де винаходилась російська вакцина "Супутник-V", чому члени однієї сім'ї, які зробили щеплення від коронавірусної інфекції, демонструють різну реакцію на зустріч з COVID-19. За словами Олександра Гінцбурга, все залежить від рівня білка інтерферону, який є характеристикою імунітету. 

Нагадаємо, що Володимир Путін отримав нову посаду. Президент Росії Володимир Путін затвердив склад Державної ради РФ, випливає з указу, опублікованого на порталі правової інформації 21 грудня. Згідно з документом, президент є головою Держради.

Також Президент Російської Федерації під час традиційної щорічної прес-конференції заявив, що ще не прийняв рішення, чи буде він йти на вибори у 2024 році. Зміни до Конституції, прийняті в цьому році, дозволяють йому це робити.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Володимир Путін вперше висловився про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини