Головна Новини Світ Росія Путін розповів про суперзброю, яка є у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів про суперзброю, яка є у Росії

За словами президента Росії, такої зброї немає ні у кого

19 вересня 2020, 23:01
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що у Росії є зброя, аналогів якому немає ні у кого в світі. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Путін розповів про суперзброю, яка є у Росії

"У цьому ряду у системи" Авангард "з маневруючому гіперзвуковим блоком, який рухався зі швидкістю в 27 разів перевищує швидкість звуку, яка змінює напрямок по висоті і по горизонталі, — особливе місце." Авангард "- це не просто нова система, це новий вид стратегічного зброї ", — сказав Путін.

Також Путін підкреслив, що найближчим часом дана зброя буде у всіх великих військових частинах на території Росії.

Раніше "Коментарі" дізналися у експертів, які висновки має зробити Україна після зустрічі Володимира Путіна з Олександром Лукашенком.

Що стосується російської гри в цій партії, то для РФ, на думку експерта, ключове завдання — підштовхнути Білорусь до політичних реформ. При цьому послаблюючи інституції влади в Білорусі.

На думку експерта Ігоря Тишевичі, Кремлю важливо запустити в Білорусі партійну систему формування парламенту. Робиться це, щоб зачепитися за потенційно проросійський електорат. Далі — вийти на чиновників середньої ланки і продовжувати прив'язувати Білорусь до себе.

"Образно кажучи, РФ намагається реалізувати в Білорусі український сценарій пізнього Ющенко. Тоді в Україні рвонули масово російські інвестори, скупили обленерго, влаштували підживлення проросійських рухів. Завдання росіян зараз — увійти в ключові галузі білоруської економіки, а потім розгорнути там проросійські рухи", — вважає експерт УІБ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини