Путін скликає нараду 21 грудня. Президент Росії поставить нові завдання у війні проти України

Президент Російської Федерації оголосить про військові підсумки за 2022 рік та повідомить нові завдання на війну проти України.

Володимир Путін проведе 21 грудня розширене засідання колегії Міноборони Росії. Метою зустрічі є визначення військових завдань на наступний рік, а також оцінка конфлікту в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Радіо Свобода".

Російський президент зустрінеться з чиновниками міністерства оборони РФ та командувачами військових округів.

Російські ЗМІ повідомляють, що під час зустрічі Путін підіб'є підсумки військових дій в Україні за 2022 рік та поставить нові завдання для військових керівників РФ. Також повідомляють, що окрім російського диктатора з промовою виступить Міністр оборони Росії Сергій Шойгу.

Під час виступу планується оголосити про хід бойових дій на території України та назвати кількість озброєння та військової техніки, які надійшли в міністерство оборони Росії за 2022 рік.

Після Путіна і Шойгу виступатимуть командувачі військових округів та представники федеральних органів влади Росії. Відомо, що загальна кількість людей, які візьмуть участь у відеоконференції складає понад 15 тис. офіцерів Російської Федерації.

Це зібрання відбудеться незадовго після того, як Путін побував вперше за три роки в Білорусі, де зустрівся з Лукашенком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін визнав, що недооцінив опір українського народу. Про це він заявив чиновнику з Ізраїлю після кількох тижнів війни з Україною.

Також "Коментарі" писали, що Російська Федерація постачає зброю для ворога свого союзника. Саме такі документи знайшли українські військові на одному зі складів російської зброї на деокупованих територіях.