Путін такого не очікував: в яке "сакральне" місце долетіли дрони

Українські дрони долетіли до палацу кремлівського диктатора в Геленджику, про це повідомляють телеграм-канали. Про удар дронами по цивільній інфраструктурі повідомив губернатор краю Веніамін Кондратьєв

В ніч на 27 травня у Краснодарському краї РФ пролунала серія вибухів. Стало відомо, що українськими дронами були атаковані об'єкти поблизу російського Геленджика. Саме там знаходиться палац кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Інформацію про прильоти вже підтвердив губернатор краю Веніамін Кондратьєв. Він заявив, що ціллю українських безпілотників були нібито "цивільні об'єкти" в Геленджику. За його інформацією, в результаті атаки у селі Криниця уламками пошкоджено недобудований будинок, а в хуторі Джанхот дрон впав на дерева.

Традиційно в Росії заявили, що їх протиповітряна оборона знищила всі українські дрони. При цьому в міністерстві оборони країни-агресора розповіли, що в Краснодарському краї вночі знищили чотири українські безпілотники.

При цьому Telegram-канал NEXTA Live стверджує, що ціллю українських дронів, дуже ймовірно, був путінський палац у Геленджику.

"У Криниці розташовані виноградники і виноробня, яка може належати до резиденції російського диктатора",
- сказано у повідомленні телеграм-каналу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у ніч на 27 травня українські дрони атакували російську радіолокаційну станцію дальнього виявлення "Воронеж-М" у місті Орську. Як відзначив політичний експерт Олександр Кочектов, тут справа навіть зовсім не у рекордній дальності польоту дрону, а у виборі цілі. Тим більше, додає експерт, що декілька днів тому український дрон влучив у схожу станцію "Воронеж-2М" під Армовіром. А ще у квітні, подібна пробна атака була на загоризонтну станцію "Контейнер".