Головна Новини Світ Росія Путін: В Україні "три провідних телеканали прихлопнули" - і всі мовчать
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін: В Україні "три провідних телеканали прихлопнули" - і всі мовчать

Президент РФ також згадав санкції Заходу щодо "Північного потоку-2"

17 лютого 2021, 11:41
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін стверджує, що Захід створює свій "геополітичний проект" в Україні, внаслідок цього схвалює блокування телеканалів, що належать його куму Віктору Медведчуку, і ініціює санкції щодо "Північного потоку — 2". Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на зустріч Путіна з лідерами фракцій Держдуми.

Путін: В Україні "три провідних телеканали прихлопнули" - і всі мовчать

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

"Подивіться, що на Україні — взяли, три провідних телеканали прихлопнули, і все. Одним розчерком пера! І всі мовчать! А деякі навіть схвально поплескують їх по плечу. Ось як це можна коментувати? Ніяк, крім як використання цих інструментів для досягнення своїх власних геополітичних цілей. Чому так все крутиться навколо "Північного потоку — 2"? Хочуть змусити Росію платити за їх геополітичний проект на Україні ", — заявив Путін.

Напередодні президент України Володимир Зеленський ввів ряд санкцій проти українських телеканалів NewsOne, 112 Україна, ZIK, які номінально належать Тарасу Козаку, а реально Віктору Медведчуку — народному депутату партії ОПЗЖ і куму російського президента.

Нагадаємо, що заблоковані телеканали соратника Медведчука Тараса Козака — 112, ZIK і News One — українці не вважають найпопулярнішими в країні. Про це свідчать результати опитування порталу "Коментарі" і рейтингової платформи "Ratings.comments.ua". Голосування за "Найпопулярніший телеканал року" тривало з 6 по 16 лютого 2021 року. Так, тільки один з трьох телеканалів медіахолдингу "Новини" посів досить високу позицію в рейтингу — це телеканал News One. Його підтримали 12,68% учасників голосування, що принесло каналу другу з 20 позицій в рейтингу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини