Путін відреагував на угоду про безпеку між Україною та США

Кремлівський диктатор Володимир Путін вважає, що угода про безпеку, яка була підписана між Україною та США, є нікчемною

Кремлівський диктатор Володимир Путін назвав нікчемною угоду про безпеку між США та Україною. А все тому, стверджує він, що нібито українська влада "не мала повноважень" на його підписання.

"Тепер з'явився аналогічний документ із США з 21 травня поточного року. Закономірно постає питання про повноваження та легітимність представників української сторони, які підписують такі документи. Нам все одно, нехай підписують, що хочуть",
- сказав він.

При цьому Путін вважає, що угода зі США підписувалася з "пропагандистською метою".

"США та їхні сателіти якось хочуть підтримати своїх ставлеників, надати їм ваги, легітимності",
- заявив Путін.

При цьому він стверджує, що якщо згодом у Штатах проведуть "серйозну юридичну експертизу" підписаної угоди, то нібито виникне питання про те, що цей документ підписував.

"Мені здається, що це все блеф. Цей договір нікчемний, а вся конструкція розсиплеться",
- заявив кремлівський диктатор.

При цьому він заявив, що нібито і Глобальний саміт сві у Швейцарії також спрямований на те, щоб надати Володимиру Зеленському легітимність. Кремлівський диктатор продовжує наполягати, що нібито президент України втратив свої повноваження, а легітимною залишається Верховна Рада.

"Саме Верховна рада є сьогодні легітимним органом, на відміну від виконавчої влади",
- заявив кремлівський диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін особисто розганяє фейк про те, що президент Володимир Зеленський нібито втратив легітимність, хоч це не так. На цей факт йому вказав і спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, який порадив Путіну вважати уважно Конституцію.