Путін вперше за 16 років приїхав у Беслан та здивува новими заявами про терористів та Захід

Путін заявив, що терористи, які вчинили злочин, нібито отримували підтримку з-за кордону

Російський президент Володимир Путін 20 серпня зустрівся з матерями жертв теракту в Беслані, який стався майже 20 років тому. Це його перший візит на місце трагедії за останні 16 років. Російські ЗМІ повідомляють, що під час зустрічі Путін зробив кілька заяв, зокрема, що бойовики, які організували цей теракт, отримували підтримку з-за кордону.

"Ми добре знаємо, що із-за кордону намагалися не лише виправдати цей жахливий злочин, але і надавали терористам всю допомогу: і моральну, і політичну, і інформаційну, і фінансову, і військову", – сказав Путін.

Також Путін висловив думку, що на Заході немає моралі, а керуються лише власними інтересами. Він заявив, що Росія перемогла терористів на Кавказі і переможе "неонацистів", які, за його словами, чинять злочини на Донбасі та в Курській області.

Крім того, президент РФ зазначив, що вороги Росії продовжують намагатися дестабілізувати ситуацію в країні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путіну операцією в Курській області поставили оперативний пат. Одночасне закриття питання з Коренево та Глушковським районом ставить диктатору Володимиру Путіну оперативний пат, каже військовий оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

За його словами, у той час як російська федерального рівня пропаганда приділяє всю увагу просуванню російських військ на Торецько-Покровському напрямку, а також візиту військового злочинця Путіна, який розшукується МКС до Азербайджану, локальна, рівня "військорыв" і "військ-блогерів", розповідає про кризу на Курщині. Як зазначив Коваленко, зручна та найближча логістика на Білгородську область – не працює. Логістика по Курській області страждає на оперативність через вогневий контроль Сил оборони над основними артеріями.