Путін заявив про депортацію жителів Херсона

Володимир Путін очікує незабаром боїв за Херсон

Президент Росії Володимир Путін заявив, що мешканців Херсона потрібно вивезти із міста. Як передає видання "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагенство "РІА Новини".

"Зараз тих, хто мешкає в Херсоні, потрібно прибрати із зони найбільш небезпечних бойових дій", - заявив російський диктатор.

Депортацію українців зі своїх будинків Володимир Путін прикриває нібито турботою про людей.

За словами президента країни-агресора, "громадянське населення не повинно страждати від обстрілів, наступальних, контрнаступальних та інших заходів".

Варто зазначити, що у ЗМІ вже неодноразово з'являлася інформація про те, що російські окупанти переміщують військову техніку та особовий склад із правого на лівий берег Дніпра. Також загарбники виселяють мешканців Херсона зі своїх будинків, називаючи ці дії обов'язковою евакуацією.

19 жовтня колаборант Володимир Сальдо публічно оголосив, що так зване керівництво області також перебралося на лівий берег.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російський агресор утричі збільшив інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту – до 80 атак щодня. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний під час розмови з Верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО у Європі та командувачем ЗС США у Європі генералом Крістофером Каволі. Тим часом міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що українські сили можуть повернути місто Херсон , що стане великою поразкою РФ. Що відбувається у районі Херсона? Чи справді росіяни звідти виходять, чи це схоже на пастку? Де зараз найбільш "спекотно"? Чи є ймовірність "заморозки" конфлікту? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.