Путін заявив, що "не кине Донбас, незважаючи ні на що"

Також російський президент Володимир Путін каже, що "журналісти - четверта влада, на якій лежить відповідальність за Росію і в цілому"

Президент Російської Федерації Володимир Путін запевнив, що Росія "не кине Донбас".

Про це заявив президент РФ Володимир Путін на закритій зустрічі з головних редакторів РосЗМІ, відео фрагмента зустрічі опубліковано пропагандистським російським "Росія-24".

"Донбас ми не кинемо. Незважаючи ні на що", - заявив глава Кремля.

Також як зізнався Путін, що у нього "перед очима стоять деякі люди, які отримали травми та каліцтва, особливо діти, в Донбасі".

"На наших з вами плечах - я говорю" наших з вами ", тому що ви четверта влада - величезна відповідальність за Росію в цілому. І перш, ніж прийняти якесь рішення, ми повинні подумати про наслідки будь-якого нашого кроку", - звернувся Путін до учасників зустрічі.

Неоголошена війна триває сьомий рік: Росією захоплений Крим і частина Донбасу. Кремль весь цей час заперечує свою участь, стверджуючи, в тому числі через рупори в ЗМІ і в соціальних мережах, що на сході "громадянська війна".

Нагадаємо, Володимир Путін розповів про те, що буде з тимчасово окупованими територіями окремих районів Донецької та Луганської областей в майбутньому. Про це глава Кремля заявив під час своєї зустрічі з керівниками російських пропагандистських ЗМІ. Зустріч була проведена в контексті масових протестів на підтримку ув'язненого опозиціонера Олексія Навального. Повідомляється, що головний редактор пропагандистського каналу "Russia Today" Маргарита Симоньян запитала Путіна про те, чи планують в Кремлі і далі надавати "підтримку" терористам "ЛНР-ДНР". На це президент РФ відповів, що вони не збираються "кидати Донбас".