Путін заявив, що Україною керують позаземні сили

Володимир Путін вважає, що Україна зазнає "колосальних" втрати на війні, а українська влада начебто є інопланетянами.

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що, на його думку, Україною можуть керувати інопланетяни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Володимир Путін виступив на пленарній сесії Східного економічного форуму, де зробив кілька заяв про війну в Україні. Російський диктатор зазначив, що Україною можуть керувати позаземні сили.

"У мене іноді складається враження, що ті, хто керує Україною, наче вони взагалі інопланетяни якісь чи що… Ні, я серйозно говорю, ви розумієте?", - сказав Путін.

Свій коментар російський диктатор зробив щодо втрат України на війні, які назвав "колосальним". Однак згідно з повідомленням Генштабу ЗСУ втрати Росії на війні становлять понад 620 тис. солдатів пораненими та вбитими.

Видання The Economist з посиланням на витік документів з Міністерства оборони США, 5 липня опублікував, що Вашингтон оцінює втрати Росії від 462 тис. до 728 тис. російських солдатів, які були вбиті, поранені або взяті в полон під час вторгнення в Україну. У липні російські ЗМІ "Медуза" та "Медіазона" опублікували звіт, згідно з яким з початку повномасштабного вторгнення в Україну було вбито близько 120 тисяч російських військових.

Володимир Зеленський публічно озвучив втрат на війні в Україні 25 лютого 2024 року. За словами президента, на війні загинуло близько 31 тисячі українських військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ЗСУ встановили одразу два рекорди по втратах Росії на війні у серпні.

Також "Коментарі" писали про заяву Путіна, який сказав про готовність Росії до переговорів. У ЦПД пояснили, чи можливе закінчення війни.