Головна Новини Світ Росія Путін зібрався в Крим, де нарощують бойову міць для РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зібрався в Крим, де нарощують бойову міць для РФ

Лідер Росії Володимир Путін перевірить, як кримські заводи роблять бойові кораблі для російського флоту

15 липня 2020, 14:19 comments1105
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін завтра вилетить в окупований Крим. Про це повідомив прессекретар лідера РФ Дмитро Пєсков, пише УНІАН.

Путін зібрався в Крим, де нарощують бойову міць для РФ

Пєсков каже, що у програмі президентського візиту — відвідування суднобудівного заводу "Затока" в Керчі. Там у Путіна відбудеться відеоконференція з керівниками інших суднобудівних комплексів – "Севмаш" і "Північна верфь", які будуть виготовляти бойові кораблі для РФ.

До речі, раніше Путін бував у Криму 18-19 березня, а також в січні — тоді він спостерігав за навчаннями ВМФ Росії на території окупованого півострова.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент Росії Володимир Путін нещодавно заявив про походження української мови. На його думку, до XIII століття у росіян і українців — "єдиного народу" — не було ніякої різниці у мові, а перші відмінності виникли у XVI столітті, коли частина українців опинилася в полоні. Більш того, на думку Путіна, "український фактор" почав "розігруватися" нібито напередодні Першої світової війни австрійськими спецагентами. На питання, чи правдиві слова російського лідера, відповів відомий професор-україніст — австрійський вчений Міхаель Мозер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини